Ik ben een beëdigd & gecertificeerd zelfstandig trouwambtenaar.

Dat betekent dat ik jullie in iedere gemeente binnen het koninkrijk der Nederlanden voor de wet "in de echt" mag verbinden. 

Huwelijken voltrekken is mijn passie en ik doe dit niet alleen voor de gemeente Montferland waar ik als trotse trouwambtenaar ben aangesteld, maar vele tientallen malen per jaar door heel Nederland en zelfs in het buitenland. 

Bruidsparen uit alle windstreken melden zich aan en ik voltrek dan ook huwelijken op zeer verschillende locaties.

Trouwen kan natuurlijk in het gemeentehuis, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden.

Trouwen op een mooi landgoed, een pittoresk kasteeltje in de Ardennen, een coole beachclub, een zeilschip midden op zee, bovenop de Euromast of liever midden in het bos of aan het strand?  Het kan allemaal! 

En trouwen jullie in het buitenland? Geen probleem. Ik reis graag met jullie mee.

Willen jullie het liever klein en bescheiden houden, ook dan zijn jullie bij mij zéker aan het juiste adres.

ALLES is mogelijk.

Moeten de ringen door een geit, een goudvis of een uil gebracht worden? Geloof me, ik heb het meegemaakt. ;-)

Willen de kinderen ook ondertekenen of nog veel meer rollen vervullen? Niets is zo mooi als "samen" met de kinderen trouwen. 

Willen jullie je persoonlijke geloften uitspreken naar elkaar?

Maken we van het weggeef-moment écht een ultiem romantisch moment?  Noem het maar op. Het kan allemaal.

Samen maken we het mogelijk.  Het is jullie bruiloft.  Het is jullie ceremonie.

 

Wil je graag in een gemeente naar keuze trouwen én met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar?  Dat is de manier waarop ik meeste huwelijk per jaar sluit.  Dit is het wettelijk vastgelegde huwelijk, ofwel; trouwen voor de wet.

De gemeente stelt mij dan aan voor één dag maar kan hier wel legeskosten voor in rekening brengen.

Dit is de meest gebruikelijke manier, maar sommige bruidsparen die een zelfstandig trouwambtenaar kiezen, kiezen voor het ceremonieel huwelijk.   Dit is ook een interessante optie met veel voordelen!

Misschien heb je een geweldige trouwlocatie in je hoofd, die geen officiële trouwlocatie is, of wil je graag op een tijdstip trouwen waarop dat normaal gesproken niet kan?  Hier is een oplossing voor; het ceremonieel huwelijk.

Het officiële huwelijk kun je sluiten bij de gemeente, bijvoorbeeld gratis op maandagochtend of op een andere dag aan het loket. Vervolgens kun je trouwen op jouw eigen favoriete tijd en locatie met alle vrienden en familie erbij.

Het huwelijk bij de gemeente is rechtsgeldig, de ceremonie op jullie echte trouwdag is dat niet, maar dat hoeven we niemand te vertellen.

De omstandigheden van een ceremonieel huwelijk zijn vaak fantastisch en daarom kiezen steeds meer bruidsparen die bijvoorbeeld in het buitenland willen trouwen voor deze optie. Wil jij trouwen in het bos, op een boot, een landgoed, op het strand of in het buitenland?

Alles kan! Neem gerust contact met mij op om de voordelen van het ceremonieel huwelijk op een rijtje te zetten.

 

Ik hoor regelmatig: “Konden wij onze ceremonie nog maar eens overdoen. Zo leuk als dit hadden wij het vroeger niet”. Tijden zijn veranderd. Vroeger was de ceremonie meer een soort plechtigheid, tegenwoordig is het een uniek moment, een feestje. Wil je het nog eens overdoen? Doe het gewoon!

Spreek opnieuw de belofte uit tijdens een sfeervolle ceremonie tijdens jouw 10, 15, 25 of 40 jarig huwelijksfeest of gewoon als jullie zin in een feest hebben! Ik heb hiervoor de leukste ideeën!

Zo mocht ik mijn eigen ouders tijdens hun 50-jarig huwelijksfeest opnieuw de gelofte afnemen.

Dát was wel erg bijzonder om te doen.

Ik hoop dat ik jullie al duidelijk heb kunnen maken dat écht ALLES wat jullie maar wensen mogelijk is.

En vaak zelfs nog meer dan dat.

Graag daag ik jullie bij deze uit om contact met me op te nemen. Gewoon, om eens een uurtje te videobellen waarin ik jullie alle ins en outs kan uitleggen en we kunnen kijken of ik bij jullie pas.  En jullie bij mij.

Het kost niets en verplicht tot niets. Helemaal vrijblijvend.  Dus wat hebben jullie te verliezen?  

 

Le Stonghe - Pesaro e Urbino - Fossombrone - Italië.