Met mijn ervaring als presentator en dagvoorzitter en het geven van diverse seminars in het bedrijfsleven maar natuurlijk ook door zelf ruim 7 jaar trouwambtenaar te zijn kan ik voldoende handreikingen geven aan mensen die BABS voor 1 dag worden.

Dat kan zijn voor mensen die benoemd en beëdigd worden als BABS voor 1 dag. Maar het kan ook zijn voor mensen die een ceremonieel huwelijk sluiten en die graag handvatten hebben om een huwelijksceremonie te leiden.

Onderdelen training

  • Het voorgesprek ( het verzamelen van de informatie)

  • Het draaiboek - Hoe werkt de ceremonie - Wetskennis

  • Hoe presenteer ik mijzelf en straal ik zelfvertrouwen uit

  • Staan en spreken voor een groep mensen

De opbouw van een huwelijksceremonie bestaande uit:

  • welkomstwoord

  • speech

  • officiële deel

  • slotwoord

 

Wat zijn de kosten?

Individuele training (2,5 uur) in Doetinchem of via Skype 237,00 Euro inclusief BTW.

Als je wilt dat ik jouw speech na deze training ook nog eens kritisch bekijk en voorzie van kanttekeningen dan reken ik 90,00 Euro inclusief BTW extra.

Review van Nico

"Na een verpletterende vraag of ik BABS voor één dag wilde worden, had ik het gevoel had dat er een bonk lood op mijn schouders werd gelegd. Gelukkig heeft Wijbrand mij via zijn training wegwijs gemaakt in de algehele materie. Hij weet van droge stof iets sprankelends te maken. Ik beveel Wijbrand aan voor iedereen die meer wil weten of een cursus moet doen voor BABS voor één dag."  

Groeten, Nico

Met de diverse handreikingen sta jij er als BABS voor 1 dag en presenteer jij zelfverzekerd en vloeiend een persoonlijke trouwceremonie die een blijvende herinnering wordt.

Vele BABSEN voor 1 dag gingen je al voor!   Mag ik je klaarstomen voor een van de mooiste belevenissen uit je leven?


Review van Susanne de Graaf

"Mijn eerste keer als BABS was fantastisch, mede mogelijk gemaakt door de inspirerende training van Wijbrand. Met veel voorbeelden gaf hij me een aantal zeer belangrijke tips die mijn eerste keer tot een succes maakte.

Mede namens mijn bruidspaar, dankjewel Wijbrand!"


Review van John

"Ik had nooit gedacht dat ik mijn favoriete nichtje ooit zou mogen trouwen. Maar na haar vraag bekroop mij de angst over het voltrekken van de ceremonie.  Wijbrand bracht uitkomst. Hij heeft mij in zijn training "Babs voor 1 dag" klaargestoomd voor het grote werk. Hij heeft me wegwijs gemaakt in de wettelijke regelgeving rondom een huwelijk, de afloop van een ceremonie, het zelfverzekerd spreken voor een groep mensen en nog veel meer.

Hij had ongelofelijk veel tips voor me waarmee ik een sprankelende ceremonie heb kunnen houden.

Dankjewel Wijbrand!  Iedereen die Babs voor 1 dag mag zijn, raad ik aan om met Wijbrand te bellen."

Hartelijke groet, John.