Ik ben Wijbrand.

Getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon.​ Mijn beroep is presentator en stemacteur. Ik presenteer radio- en televisieprogramma's in Limburg en Overijssel, maar vooral in het buitenland. Ook presenteer ik theatershows in de grotere theaters van Nederland, lees luisterboeken voor en ik ben al een flink aantal jaren trouwambtenaar voor de gemeente Montferland. Daarbuiten ben ik ook beëdigd zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.

 

Trouwen is emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden.

De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarin ik méér dan uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën. Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Bruidsparen die al een aantal eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven? Ik hou er van! Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest.  Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik. 

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij.  Na het jawoord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee.

Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel, verbindend en vooral PERSOONLIJK met hoofdletters geschreven, zijn de woorden die bij mijn stijl passen.  Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik veel meer tijd tot mijn beschikking dan wanneer ik voor de gemeente werk en zo kan ik veel meer aandacht geven aan jullie en jullie ceremonie.

Op een trouwdag mag het jawoord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als gouden finale een volmondig JA!

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?

Mail, stuur een WhatsApp / sms bericht of bel me gewoon op voor meer informatie.

Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele en ontspannen ceremonie die helemaal bij jullie past en waar jullie met een brede lach op terug kunnen kijken.